World Group

Wolrd Group d.o.o. se bavi iznajmljivanjem, prodajom i servisiranjem mobilnih toaleta, zaštitnih ograda, mobilnih tuševa, prodajom higijenskih proizvoda, štampanog betona i transportom.

MOBILNI TOALETI
Mobilni toalet nije potrebno spajati na kanalizacioni i vodovodni sistem. Podloga na mestu postavljanja mobilnog toaleta mora biti ravna i dostupna za servisno vozilo. Kabina ima ugrađen rezervoar za fekalije koji pre upotrebe opremamo sa dezinfekcionim sredstvom za neutralizaciju mirisa i sprečavanje razvoja bakterija, a praznimo ga specijalnim vozilom za servisiranje pokretnih mobilnih toaleta. Krov mobilnog toaleta propušta svetlost što omogućava normalnu upotrebu mobilnog toaleta i noću ukoliko je ista postavljena na mesto pod električnom rasvetom.

iznajmljivanje mobilniih toaleta wc-a

Zaštitne ograde – Standardna ograda i nagazna ograda
Standardna zaštitna ograda ima široku namenu i koristi se za ograđivanje područja pri izgradnji puteva, kao i na koncertima, utakmicama te drugim javnim događaja. Jedna ograda je dugačka 2,5 metra, visoka 110 cm i teška 32 kg I mogu se međusobno vezivati.
Nagazna ograda je namenjena za sprečavanje prolaska ljudi, i koristi se tamo gde je najveći pritisak posetilaca javnog događaja. Dužina jedne nagazne ograde je 2 metra, težina 52 kg, a visina 110 cm. Specifična je po tome što ima gazište na kojem se stoji, kako bi bilo nemoguće odgurati ograde. To polje je širine 80 cm Napravljena je od pocinčanog čelika I mogu se međusobno vezivati.

Mobilni tuševi
Pokretne ili mobilne tuš kabine najčešće koristimo u toplijim godišnjim dobima za higijenske potrebe korisnika na lokacijama gde nema izgrađenih čvrstih objekata. Pre svega namenjeni su za otvorene prostore na kojima je za njihovo funkcionisanje dovoljan samo dovod i priključak tekuće vode. Upotrebljavaju se u kampovima, otvorenim sportskim terenima, golf igralištima, kupalištima, plažama, prostorima za kampovanje.

Štampani beton
To je dekorativna podna obloga.
Po svojoj strukturi štampani beton čini armirani beton koji je ojačan propilenskim vlaknima i obojen postojanom bojom.
Kao dodatna dekoratvna osobina u svez beton se utiskuje tekstura specijalnim kalupima po izboru i primenjena dodatna zaštita specijalnim lakovima.
Štampani beton kao dekorativni detalj daje vašem prostoru jedinstven izgled.

Usluge

Prikazi iz iste kategorije

Komentri su zatvoreni.

Pošalji prijatelju

Captcha Verification
captcha image

Pošaljite pitanje

Captcha Verification
captcha image


O Mapi Zrenjanina

Projekat Mapa Zrenjanina je stvoren kako bi pružio prikaz kulturnih, državnih i javnih ustanova kao i privatnih preduzeća. Projekat Mapa Zrenjanina je podržan od strane gradske uprave grada Zrenjanina.