Kreativni studio za decu „Bambino“

BAMBINO VAM NUDI:

ČUVALIŠTE U TOKU CELOG DANA,

druženje, čuvanje i rad sa decom, kroz kreativne radionice i sve ostale aktivnosti (muzičko, fizičko, razvoj govora, upoznavanje okoline, početnih matematičkih pojmova, likovno i učenje stranog jezika)

Deca se mogu dovoditi u toku celog dana, na po sat, dva, tri…., a mogu se i dovesti na ceo dan :) ) Profesionalni vaspitači će vašem detetu učiniti dan interesantnijim, lepšim i bogatijim. Čuvalište radi svakog radnog dana od 5.30h do 17.30h. :)

HORIĆ

UZ VELIKO ISKUSTVO I DUGOGODIŠNJE ŠKOLOVANJE I USAVRŠAVANJE, naš tim je došao na ideju da formira PRVI ZRENJANINSKI MODERNI HORIĆ :) , koji planira takmičenja, po celoj Srbiji i šire.

Horić prima svu decu od 3 do 14 godina.

Probe će se održavati dva puta nedeljno, a trajaće po sat ipo vremena. U sklopu svake probe, deca će imati priliku na nauče OSNOVNE muzičke pojmove da slušaju OZBILJNU MUZIKU kroz IGRU, CRTANJE I VAJANJE.

Pesme koje će deca pevati, biće moderne, lepe, prijatne i vesele :)

Članarina je na mesečnom nivou i iznosi 800 dinara. UPIS DECE TRAJE DO 15.09.2011.god.

ROĐENDANI

” Bambino” vam nudi proslave rođendana po vašoj meri i po STVANO NISKIM CENAMA!!!!!!!!!!!

Proslava rođendana sa PROFESIONALNIM ANIMATORIMA 3500 din.

Proslava rođendana bez animatora 3000 din.

Proslava tematskog rođendana, sa animatorima 3500din.

“Bambino” Organizuje i rođendanske žurke za osnovce, SA DISCO PRATEĆOM OPREMOM, DJ-om, BALONČIĆIMA, MAGLOM I KARAOKAMA!!!!

DOĐITE KOD NAS, DA ZAJEDNO OBLIKUJEMO VAŠE DETE, PO MERI KVALITETNOG ČOVEKA!!!!!!!!!

Usluge , ,

Prikazi iz iste kategorije

1 Komentar

  1. IVANA VUKOV, 6 godinas pre

    Zanima me da li vam treba radnica zapravo vaspitacica.Zavrsila sam pedagosku u Kikindi trenutno nigde neradim.Ako ste zainteresovani za mene kontaktirajte me na broj telefona 0612919532,srdacan pozdrav IVANA VUKOV.

       -  

Pošalji prijatelju

Captcha Verification
captcha image

Pošaljite pitanje

Captcha Verification
captcha image


O Mapi Zrenjanina

Projekat Mapa Zrenjanina je stvoren kako bi pružio prikaz kulturnih, državnih i javnih ustanova kao i privatnih preduzeća. Projekat Mapa Zrenjanina je podržan od strane gradske uprave grada Zrenjanina.