HARD Office

Agencija HARD office je tim od deset ljudi sa višegodišnjim iskustvom u oblasti knjigovodstva i poslovne primene računara.

Informatika

Od kad je osnovana, 1992. godine, agencija se bavila projektovanjem i izradom programa za potrebe malih i srednjih preduzeća. Višegodišnje iskustvo i veliki broj programa dali su za rezultat projekat pod imenom – HOPS – Hard Office Poslovni Sistem.

Knjigovodstvo

Stečena iskustva u planiranju, izradi i implementaciji knjigovodstvenih programa, agenciji HARD office, omogućila su da, upotpunjena novim kvalifikovanim mladim ljudima, 1994. godine proširi polje rada. Od tada knjigovodstvo postaje jedan od stubova poslovanja agencije.

Zaključimo

Vi ste preduzetnik, vlasnik male ili velike firme i imate ideju, znanje i veštinu da tu ideju ostvarite i inovativna znanja i veštine da poslovnu ideju unapredite.
Potreban Vam je pouzdan poslovni partner – na pravom ste mestu.
Pristupačnost informacija, razmena iskustava, kontinuirano stručno osposobljavanje i integracija znanja i tehnologije, bitno nas razlikuju od ostalih na tržištu.

Finansije Usluge , , ,

Prikazi iz iste kategorije

Komentri su zatvoreni.

Pošalji prijatelju

Captcha Verification
captcha image

Pošaljite pitanje

Captcha Verification
captcha image


O Mapi Zrenjanina

Projekat Mapa Zrenjanina je stvoren kako bi pružio prikaz kulturnih, državnih i javnih ustanova kao i privatnih preduzeća. Projekat Mapa Zrenjanina je podržan od strane gradske uprave grada Zrenjanina.